Sobre mi

Clara Puigventós

Consultora estratègica en Gestió Pública.

Acompanyo a gestors i gestores tècniques i polítiques revisant l’estratègia de la regidoria o àmbit específic, amb l’objectiu de maximitzar l’eficàcia i l’impacte dels serveis  i polítiques públiques.

Consultora amb 20 anys d’experiència en la direcció general d’organitzacions socials i en l’àmbit de la consultoria i la formació. Especialitzada en les àrees de gestió de serveis públics, especialment en els àmbits educatiu, social i sociosanitari.

He participat en la creació de 4 organitzacions liderant més de 500 professionals. Amb responsabilitats de direcció general, definició estratègica, organització operativa de recursos i implementació d’eines de gestió per a la millora dels serveis, combinant estratègia i visió amb l’operativa de gestió per fusionar ambdós aspectes al servei de les persones.

En la gestió dels serveis públics he col·laborat estretament, amb responsables tècnics i polítics d’ajuntaments, consells comarcals i diputacions així com també d’empreses públiques. Fruit de la meva trajectòria puc acompanyar-te a revisar els serveis públics que ofereixes des d’una visió estratègica, potenciant la transferència entre serveis, apropant-los a la ciutadania i maximitzant l’impacte social que aquests tenen.

Durant aquests anys he detectat oportunitats de millora tant en la qualitat dels serveis públics com en el suport dels equips que hi treballen, a través de la implantació d’eines de gestió, processos de treball i eines d’acompanyament a les professionals.

Si vols conèixer amb més detall com et puc acompanyar consulta els serveis que t’ofereixo.

Si et serveixen d’inspiració altres projectes que ja he realitzat pot consultar-los a projectes.

Si vols comentar-me les teves idees estaré encantada de conèixer-te i que les valorem conjuntament.

Mirada estratègica +Eines de gestió + Impacte Social = Gestió pública de qualitat